Elérhetőségünk:

+36-70/476-4706 

info@fenymasolopapir.com

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

Kiemelt ajánlataink

 

Nyomtatópapír a mindennapokra és különleges alakalmakra!

 

Az olyan tevékenységeket, amikor valamilyen dokumentum sokszorosítását végzik, reprográfiának nevezik. Ide tartozik a fénymásolás is. A fénymásolás talán az egyik legnagyobb találmány, ami sokban megkönnyítheti a mindennapi munkavégzést. Cégeknél, iskoláknál alapvető felszereltség, hiszen ilyen területeken nagy mennyiségben történik bizonyos dokumentumok, céges papírok, dolgozatok sokszorosítása, de ezek mellett egyéni felhasználása is nagyban elterjedt.

 

A fénymásoláshoz csak egy megfelelő gép szükséges, továbbá a sokszorosításhoz felhasznált papír. Ez lehet akár rajzpapír is, de a jó minőség érdekében érdemes direkt fénymásolásra tervezett papírt használni. Leggyakrabban egyszerű fehér A4 fénymásolópapírokat használnak, hiszen olcsóbbak, mint társaik és teljes mértékben megfelelőek iratok másolására. Egyes esetekben viszont érdemes lehet színes másolópapírt használni, hiszen feltűnőbbek, jobban felhívják magukra a figyelmet. A színes fénymásolópapírok esztétikusak, jól mutatnak akár szórólapok esetében is.

 

Környezetkímélőbbé teszi a nyomtatást az újrahasznosítás és az újrahasznosított papírok használata. Ezek a papírok porózusabb szerkezetűek, kevésbé fényesek és vastagok, mint az "újak". Az újrahasznosított papírokkal szembeni kifogások nagy része a mai, modern gyártási eljárások mellett már nem jellemző, nem szakadozik, pöndörödik, nem feltétlenül fehérítik klórral, és a használatuk nem teszi érvénytelenné a nyomtatóra adott garanciát. Az áruk valamivel magasabb a többi papírénál, viszont jó benyomást kelthet partnereiben, ha látják, hogy ügyel a környezetünkre.

Fénymásolópapír, nyomtatópapír webáruház


Kiszervezett logisztika másnéven „fulfillment”

Minden vállalkozásnak (vezetőjének, munkatársainak) arra kell koncentrálnia, amivel a leghatékonyabban tud értéket előállítani. Az egyéb kapcsolódó, kiszolgáló folyamatokat – általában – érdemes erre szakosodott cégre, szolgáltatóra bízni, hogy az eladás, a személyes kontaktus során fellépő színvonal növelhető lehessen.

A webáruházak termékeit bevételezzük, raktározzuk, szortírozzuk, csomagoljuk. A webáruházába érkező rendeléseket csomagoljuk címkézzük és kiszállítjuk őket a kívánt szolgáltatóval vagy a legköltséghatékonyabb szolgáltatóval. Visszárut is egyszerűen kezeljük.

Termék fotózást és termék leírásokat is vállalunk. IT szolgáltatásunk minden ügyfelünk számára elérhető.

 Részletekért keressen minket bizalommal!

https://csomagpont.com