TOP termékek
Termékajánló
Összehasonlítás
Üzletágaink

irodaszerek

másolópapírok olcsón


Termék részletek


Barna színű csomagolószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton - RAKLAPOS

Barna színű csomagolószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton - RAKLAPOS
169 Ft + ÁFA

A Barna ragasztószalag másnéven csomagolószalag tökéletes megoldás kartondobozok, csomagok biztonságos lezárására. Öntapadós szalagunk praktikusan használható, így megfelelő választás ha ragasztószalagot keres. Szélessége 48mm, hossza 60m. 36 db csomagolószalag van egy dobozban. Webshopok és más csomagolási tevékenységet folytató cégek kedvelt terméke. Használatával könnyen, gyorsan és biztonságosan csomagolhat. Válasszon hozzá csomagzáró gépet a hatékonyabb felhasználás érdekében.

Miért válassza a Barna csomagolószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton -ot?
1. Könnyen használható: Az öntapadós szalag egyszerűen felhelyezhető, így biztosítva a kartondobozok biztonságos és gyors lezárását.
2. Tartós: A szalag erős és tartós, így bízhat a csomag sértetlen megérkezésében.
3. Gazdaságos: A kartondobozonkénti 36 darabos kiszereléssel a szalag költséghatékony megoldást jelent az Ön csomagolási igényeihez. 

 

Rendelése mellé

6+ érv, amiért minket fog választani

Szállítási költségek:

Személyes átvétel 590Ft

Csomagautomata 1290Ft

Házhoz szállítás és csomagautomata 1590Ft-tól

Raklapos szállítás 3250Ft-tól
 • A barna ragasztószalag az egyik legnépszerűbb ragasztószalag típus a piacon, amely különböző iparágakban használható. Alkalmazható a csomagolóanyagok rögzítésére, az ajándékok csomagolására, az irodai és az iskolai feladatokra, valamint a papír- és kartonipari termékek ragasztására is.

  A ragasztószalag rendkívül rugalmas és hajlékony, így kényelmesen alkalmazható körülbelül bármilyen felületen. A ragasztószalag átlátszó színe lehetővé teszi, hogy a csomagolás tartalma jól látható maradjon, és ezáltal növeli a termék prezentálásának hatékonyságát.

  A barna ragasztószalag hosszú élettartamú, tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak is. Az erős ragasztó réteg lehetővé teszi a termék biztonságos rögzítését és megakadályozza a csomagolás szétesését.

  A termék könnyen és kényelmesen használható, így nem igényel különösebb előkészületet vagy készségeket a felhasználó részéről. A ragasztószalag szélessége 48 mm, ami lehetővé teszi a hatékony és egyszerű rögzítést, valamint csökkenti a felhasználás idejét.

  A csomagok és tárgyak szállításhoz való rögzítése során a csomagolószalag használata elengedhetetlen. Érdemes jó minőségű, megbízható ragasztószalagot választanunk.
  Célja a dobozok biztonságos lezárása.

  Szélesség: 48 mm
  Hosszúság: 60 m
  Szín: barna
  KARTON KISZERELÉS: 36 db/karton


  Minimum rendelhető mennyiség: 6 db (vagy annak többszöröse)

 • Változat
  Raklap
  Cikkszám
  RYL_44001_raklap
  Tömeg
  125 g/db
  Min. rendelhető mennyiség
  3024 db