Elérhetőségünk:

+36-70/476-4706 

info@fenymasolopapir.com

Hétfőtől péntekig 8:00-16:00

Transzparens csomagolószalag, ragasztószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton - FÉL RAKLAPOS
Transzparens csomagolószalag, ragasztószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton - FÉL RAKLAPOS
nt. 188 Ft + 51 Ft ÁFA

Transzparens csomagolószalag, ragasztószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton - FÉL RAKLAPOS

A Transzparens ragasztószalag másnéven Átlátszó csomagolószalag tökéletes megoldás kartondobozok, csomagok biztonságos lezárására.


 

 

Rendelése mellé

6+ érv, amiért minket fog választani

Szállítási költségek:

Személyes átvétel 590Ft

Csomagautomata 1290Ft

Házhoz szállítás 1590Ft-tól

Raklapos szállítás 3740Ft-tól
nt. 188 Ft + 51 Ft ÁFA
Részletek

Öntapadós szalagunk praktikusan használható, így megfelelő választás ha ragasztószalagot keres. Szélessége 48mm, hossza 60m. 36 db csomagolószalag van egy dobozban. Webshopok és más csomagolási tevékenységet folytató cégek kedvelt terméke. Használatával könnyen, gyorsan és biztonságosan csomagolhat. Válasszon hozzá csomagzáró gépet a hatékonyabb felhasználás érdekében.

Miért válassza a Transzparens csomagolószalag - 48 mm széles - 60 m hosszú - 36 db/karton -ot?
1. Könnyen használható: Az öntapadós szalag egyszerűen felhelyezhető, így biztosítva a kartondobozok biztonságos és gyors lezárását.
2. Tartós: A szalag erős és tartós, így bízhat a csomag sértetlen megérkezésében.
3. Gazdaságos: A kartondobozonkénti 36 darabos kiszereléssel a szalag költséghatékony megoldást jelent az Ön csomagolási igényeihez.

 

A Transzparens ragasztószalag az egyik legnépszerűbb ragasztószalag típus a piacon, amely különböző iparágakban használható. Alkalmazható a csomagolóanyagok rögzítésére, az ajándékok csomagolására, az irodai és az iskolai feladatokra, valamint a papír- és kartonipari termékek ragasztására is.

A ragasztószalag rendkívül rugalmas és hajlékony, így kényelmesen alkalmazható körülbelül bármilyen felületen. A ragasztószalag átlátszó színe lehetővé teszi, hogy a csomagolás tartalma jól látható maradjon, és ezáltal növeli a termék prezentálásának hatékonyságát.

A Transzparens ragasztószalag hosszú élettartamú, tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak is. Az erős ragasztó réteg lehetővé teszi a termék biztonságos rögzítését és megakadályozza a csomagolás szétesését.

A termék könnyen és kényelmesen használható, így nem igényel különösebb előkészületet vagy készségeket a felhasználó részéről. A ragasztószalag szélessége 48 mm, ami lehetővé teszi a hatékony és egyszerű rögzítést, valamint csökkenti a felhasználás idejét.

A csomagok és tárgyak szállításhoz való rögzítése során a csomagolószalag használata elengedhetetlen. Érdemes jó minőségű, megbízható ragasztószalagot választanunk.
Az öntapadó ragasztószalagok, más néven tapadószalagok, kartondobozok lezárására használatosak.
Célja a dobozok biztonságos lezárása.

Szélesség: 48 mm
Hosszúság: 60 m
Szín: átlátszó
KARTON KISZERELÉS: 36 db/karton


Minimum rendelhető mennyiség: 6 db (vagy annak többszöröse)

Adatok
Szállítási információ
1-2 munkanap
Cikkszám
RYL_04400_felraklap
Tömeg
125 g/db
Min. rendelhető mennyiség
1512 db